De Research Project Commissie

 

 

 

Er zijn acht USBO studenten die zich sinds december 2023 bezig houden met het opzetten van het onderzoeksproject en de onderzoeksreis die plaats gaat vinden in november 2024.

Eline van der Louw

Voorzitter

Hoi! Ik ben Eline, 22 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de USBO. Maar nu ook lid van deze leuke commissie! Als voorzitter binnen de commissie houd ik mij vooral bezig met het algemene overzicht houden van het Research Project. Zo heb ik bijvoorbeeld contact met USBO, leid de vergadering en help ik mee waar nodig.
Ik heb enorm veel zin in dit project, en kan niet wachten om aan de reis te beginnen!

Marieke Noyon

Vice-voorzitter

Hoi, mijn naam is Marieke, ik ben 21 jaar en zit momenteel in het tweede jaar van Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Ik ben heel enthousiast om deel te nemen aan de research project commissie als vicevoorzitter. In mijn functie houd ik mij vooral bezig met de selectie van de deelnemers en het ondersteunen van de voorzitter. Ik heb heel veel zin om de komende tijd een mooi research project neer te zetten.

Femke Hoekema

Secretaris

Hoihoi, mijn naam is Femke, ik ben 21 jaar en doe op dit moment een bestuursjaar als coördinator onderwijs bij Perikles!
Ik heb ontzettend veel zin om samen met deze toffe commissie te kunnen werken naar een gave onderzoeksreis! In de commissie heb ik de rol als secretaris en als bestuurscoördinator: ik notuleer alle vergaderingen en ben de koppeling tussen RP en Perikles. Super leuk allemaal!

Bram Laarman

Penningmeester

Hey ik ben Bram, 22 jaar en zit in mijn derde jaar USBO. Komende twee jaar mag ik de penningmeester rol bij het Research Project vervullen. Ik kom uit Amersfoort en woon nu sinds kort in Utrecht. Als penningmeester beheer ik het geld, ik kijk wat we wel of niet kunnen betalen en waar hoeveel geld naartoe gaat. Ik heb heel veel zin in het project en kijk uit naar de reis! Hopelijk jullie ook!

Mika Bouwman

Functionaris Acquisitie

Hallo, ik ben Mika, 20 jaar en woon in Utrecht. Ik zit in mijn tweede jaar bestuurs- en organisatiewetenschappen en sinds dit jaar ben ik functionaris acquisitie van de Research Project Commissie. In deze functie ben ik dus verantwoordelijk voor het binnenharken van het geld. Een spannende taak, waar ik heel veel zin in heb.

Wessel Hut

Functionaris Onderwijs

Hoi ik ben Wessel, ik ben 20 jaar en zit momenteel in het derde jaar van mijn Bachelor. Ik woon in Utrecht en was toen ik hoorde over het Research Project meteen enthousiast! Als functionaris Onderwijs ben ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het onderwijs van de deelnemers. Dit houdt onder andere in een studiehandleiding maken, onderwijsbijeenkomsten organiseren en gastsprekers benaderen. Ik heb er zin in!

Tessa Dententer

Functionaris Cultuur & Facilitair
Hey! Ik ben Tessa, 21 jaar en op dit moment tweedejaars Bestuurs- en Organisatiewetenschap student. Samen met mijn commissie ga ik het komende Research Project organiseren. Mijn functie is cultuur-facilitair. Dit betekent dat ik het vervoer, de accommodatie en de culturele activiteiten tijdens onze onderzoeksreis ga regelen. Het lijkt mij een hele leuke en leerzame ervaring om dit te mogen organiseren en ik heb er heel veel zin in

Jasmijn Terporten

Functionaris Externe Communicatie

Heyhey, ik ben Jasmijn, en met 19 jaar ben ik het jongste commissielid van de RP!  Ik zit nu in het tweede jaar van de studie. Ik ben de functionaris externe communicatie, een hele leuke functie. Ik plaats de berichten op Instagram en LinkedIn, hou de website bij en zal ook een nieuwsbrief opstarten als de reis wat dichterbij komt! Verder vallen alle overige dingen die te maken hebben met de bericht- en vormgeving van het Research Project onder mijn verantwoordelijkheid. Ik heb er heel veel zin in!

Contact met ons?

Heb je nog vragen? Zou je ergens meer informatie over willen ontvangen? Of wil je graag contact met (één van) ons opnemen? Stuur een mail naar:

researchproject@svperikles.nl