Updates

Deze pagina wordt gedurende het Research Project bijgewerkt met updates. Alle updates meekrijgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Dit kan door het formulier in te vullen op onze homepage, of door te mailen naar communicatie@researchprojectusbo.com.

EERSTE ONDERWIJSBIJEENKOMST

Op maandag 13 mei hadden we de eerste onderwijsbijeenkomst met de deelnemers. Wij als commissie hadden er heel veel zin in om eindelijk te kunnen beginnen. De onderwijsbijeenkomst stond in het teken van interculturele communicatie. Er werd een leerzaam gastcollege gegeven door dr. Pauline Hörmann, waarbij we veel nieuwe inzichten over de Griekse taal en cultuur hebben opgedaan. De volgende onderwijsbijeenkomsten van deze periode zullen in het teken staan van de fasen van crisismanagement, om de groepjes een goede theoretische basis te geven.

Land en onderzoeksonderwerp onthulling

Op dinsdag 12 maart was het eindelijk zo ver, de land en thema onthulling van het Research Project!  Doormiddel van een een filmpje maakte we bekend waar we dit jaar heen gaan en wat we daar zullen onderzoeken. In november 2024 zullen we afreizen naar Athene, Griekenland, waar we onderzoek zullen doen naar adaptive governance. We zullen op drie niveaus (micro, meso en macro) onderzoek doen naar drie verschillende crisissen, namelijk de migratiecrisis, de economische crisis en de klimaatcrisis.